Verpakking bedrukken

Een verpakking laten bedrukken

Wilt u de verpakking van uw producten laten bedrukken voor een professionele uitstraling en extra attentiewaarde? Dan schakelt u het best Koopmans’ drukkerij uit Zwaag in. Ons team van gepassioneerde en ervaren vakmensen realiseert de verpakkingsdoosjes die u voor ogen heeft!

Benieuwd waar wij trots op zijn? Bekijk hier onze projecten!

Wat zijn de mogelijkheden om een verpakking te laten bedrukken?

U bent vast benieuwd naar wat er allemaal mogelijk is wanneer u door ons een verpakking laat bedrukken. Allereerst moet er een ontwerp gekozen worden. Laat bijvoorbeeld uw bedrijfslogo op de verpakkingsdoosjes drukken of ga voor een full colour ontwerp dat past bij uw product. Aan de hand van het ontwerp, uw wensen en de gewenste oplage wordt bepaald welke druktechniek we gebruiken. Wanneer het ontwerp gecontroleerd is, gaat het drukproces van start. Ook de afwerking van de verpakkingsdoosjes verzorgen wij. Wilt u de verpakkingsdoosjes bijvoorbeeld laten voorzien van een veredeling van lak, folie of laminaat? Dan regelen we dit voor u. Kortom: als u besluit om door ons een verpakking te laten bedrukken, ontzorgen we u van A tot Z!

Maak direct uw wensen kenbaar

Heeft u al een beeld in gedachten van hoe u de verpakking van uw producten wilt vormgeven en wilt laten bedrukken? Deel uw wensen dan met ons door te bellen naar 0229 248500 of te e-mailen naar info@koopmansdrukkerij.nl. We bekijken dan samen hoe we tot het optimale eindresultaat komen. Wist u dat wij tevens bijsluiters drukken? Zo schakelt u voor al het promotie- en communicatiemateriaal omtrent uw product slechts één bedrijf in – onze drukkerij in Zwaag!

Formulier

Meer weten over Koopmans Drukkerij in Noord-Holland?