Verpakking bedrukken

Een verpakking laten bedrukken

Wilt u de verpakking van uw producten laten bedrukken voor een professionele uitstraling en extra attentiewaarde? Dan schakelt u het best Koopmans’ drukkerij uit Zwaag in. Ons team van gepassioneerde en ervaren vakmensen realiseert de verpakkingsdoosjes die u voor ogen heeft!

Benieuwd waar wij trots op zijn? Bekijk hier onze projecten!

Een verpakking laten bedrukken: de verschillende mogelijkheden

Wanneer u een verpakking wilt laten bedrukken, zijn er verschillende mogelijkheden. Allereerst kiest u een ontwerp. Laat bijvoorbeeld een bedrijfslogo op verpakkingsdoosjes drukken door middel van uniek drukwerk. Aan de hand van uw gekozen ontwerp, wensen en gewenste oplagen bepalen we welke druktechniek er wordt gebruikt. Bij een lagere oplage kiezen we bijvoorbeeld voor digitaal drukken. Het bedrukken van de verpakking gaat van start wanneer het ontwerp gecontroleerd is. Ook verzorgen wij de afwerking van de verpakkingsdoosjes. Wilt u de verpakkingsdoosjes bijvoorbeeld laten voorzien van lak, folie of laminaat? Dan regelen we dit voor u. Kortom, bij de bedrukking van uw verpakking, bijvoorbeeld voor promotiewerk, ontzorgen wij u van A tot Z. Kom daarom uw verpakking bedrukken bij onze drukkerij!

Maak direct uw wensen kenbaar voor uw verpakkingsdoosjes

Heeft u al een beeld in gedachten van hoe u de verpakking van uw producten wilt vormgeven en wilt laten bedrukken? Deel uw wensen dan met ons door te bellen naar 0229 248500 of te mailen naar info@koopmansdrukkerij.nl. We bekijken dan samen hoe we tot het optimale eindresultaat komen voor uw verpakkingsdoosjes. Zo schakelt u voor al het promotie- en communicatiemateriaal omtrent uw product slechts één bedrijf in – onze drukkerij uit Zwaag!

Formulier

Meer weten over Koopmans Drukkerij in Noord-Holland?