Offset drukken

Offset drukken

Voor offset drukken schakelt u het best Koopmans’ drukkerij uit Zwaag in. Offset drukwerk is vooral een verstandige keuze wanneer u grote oplages nodig heeft. Door onze verschillende druktechnieken zijn wij u bij al uw drukwerk van dienst. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van offset drukken in de vorm van print? Wij vertellen u graag meer over deze techniek, zodat u altijd de beste keuze maakt voor uw drukwerk.

Benieuwd waar wij trots op zijn? Bekijk hier onze projecten!

Offset drukken is een veelvoorkomende druktechniek voor grote oplages

Offset drukken is tegenwoordig een van de meest voorkomende druktechnieken en een steeds meer voorkomende keuze, en dat is niet voor niets. Offset print is namelijk te realiseren met alle papiersoorten. Daarnaast levert offset drukken een hoge mate van kleurechtheid op. Dit maakt de techniek uiterst geschikt om full colour te drukken. Daarnaast is offset print op de lange termijn een financieel voordelige keuze als u graag drukwerk in grote oplages wenst. Om offset drukwerk te creëren wordt het gewenste ontwerp via een drukvorm met drukplaten overgebracht op papier. Omdat er voor elk ontwerp een nieuwe drukplaat gemaakt dient te worden, zijn de opstartkosten hoog, maar de variabele kosten per vel laag. Bij een grote oplage verdient u de opstartkosten van offset print dus als het ware terug. Kom daarom naar onze drukkerij voor al uw offset drukwerk.

Laat ons al uw drukwerk realiseren en profiteer van kwaliteit

Heeft u een weloverwogen keuze gemaakt om ons in te schakelen voor het drukken van offset? Of is digitaal drukken een betere optie voor uw project? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 0229 248500 of te mailen naar info@koopmansdrukkerij.nl en schakel ons bedrijf uit Zwaag, gelegen in Noord-Holland, in voor offset drukwerk naar keuze. Wij voorzien u altijd van persoonlijk advies zodat u altijd de juiste keuze maakt betreft drukwerk. Ons team zorgt in nauw overleg met u voor een goed verzorgd en communicatief sterk eindresultaat!

Formulier

Meer weten over Koopmans Drukkerij in Noord-Holland?