Offset drukken

Offset drukken

Voor zowel offset als digitaal drukken schakelt u het best Koopmans’ drukkerij uit Zwaag in. Door onze verschillende druktechnieken zijn wij u bij al uw drukwerk van dienst. Bent u benieuwd of u het best voor offset drukwerk of digitaal drukwerk kunt gaan? Wij vertellen u graag meer over beide technieken zodat u de juiste keuze maakt.

Benieuwd waar wij trots op zijn? Bekijk hier onze projecten!

Offset drukken is een veelvoorkomende druktechniek

Tegenwoordig wordt er nog steeds veel voor offset drukken gekozen, en dat is niet voor niets. Offset print is namelijk te realiseren met alle papiersoorten en levert een hoge mate van kleurechtheid op. Hierdoor is het een uitstekende techniek voor full colour drukwerk. Daarnaast is offset print op de lange termijn een financieel voordelige keuze als u drukwerk in een grote oplage wenst. Om offset drukwerk te creëren wordt het gewenste ontwerp via een drukvorm met drukplaten overgebracht op papier. Doordat er voor elk ontwerp een nieuwe drukplaat gemaakt dient te worden, zijn de opstartkosten hoog, maar de variabele kosten per vel laag. Bij een grote oplage verdient u de opstartkosten dus als het ware terug.

De voordelen van digitaal drukken ten opzichte van offset drukken

Bij digitaal drukwerk heeft u niet te maken met hoge opstartkosten. Echter, de variabele kosten per vel zijn wel hoger dan bij offset print. Om deze reden is digitaal drukken een goede uitkomst bij kleine oplagen. Digitaal drukken is een stuk sneller te realiseren dan offset drukwerk. Daarbij komt het voordeel dat aanpassingen in het ontwerp eenvoudiger te realiseren zijn met digitaal drukken, ten opzichte van offset drukken. Dit maakt dat de digitale techniek een goede keuze is voor spoedklussen en drukwerk op maat.

Laat ons al uw drukwerk realiseren

Heeft u een weloverwogen keuze gemaakt tussen offset print en digitaal drukwerk? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 0229 248500 of te e-mailen naar info@koopmansdrukkerij.nl en schakel onze drukkerij in Zwaag, Noord-Holland, in voor offset of digitaal drukwerk naar keuze. Indien u niet weet welke druktechniek het best past bij uw project, voorzien wij u graag van persoonlijk advies. Ons team zorgt in nauw overleg met u voor een goed verzorgd en communicatief sterk eindresultaat!

Formulier

Meer weten over Koopmans Drukkerij in Noord-Holland?