Linnen omslag boek

Linnen omslag voor uw boek

Wilt u een linnen omslag voor uw broek laten drukken? Dan laat u dit met een gerust hart over aan Koopmans’ drukkerij uit Zwaag, Noord-Holland. Een linnen cover vereist deskundigheid. Onze deskundige medewerkers weten elk boek met een linnen cover nauwkeurig af te werken waardoor u profiteert van de beste kwaliteit.

Benieuwd waar wij trots op zijn? Bekijk hier onze projecten!

Een linnen omslag geeft uw boek een chique uitstraling

Bij onze boekendrukkerij laat u een linnen omslag drukken voor uw boek. Linnen geeft uw boek een chique, stijlvolle en tijdloze uitstraling. Onze specialisten voeren drukwerk uit aan de hand van uw wensen en behoeften. Naast dat wij uw boek kunnen voorzien van een linnen omslag, kunnen wij u nog van meer soorten drukwerk voorzien. Wij drukken bijvoorbeeld ook een hardcover boek in uw gewenste oplage. Weet u niet wat de beste keuze is voor u? Dan voorzien wij u graag van deskundig advies, zodat u altijd de juiste keuze maakt.

Vraag persoonlijk advies en maak de juiste keuze

Wilt u voor uw boek een linnen omslag laten drukken door een professional? Dan zit u goed bij Koopmans’ drukkerij. Wij voorzien u graag van het beste drukwerk. Neem contact met ons op door te bellen naar 0229 248500 of stuur eenvoudig een e-mail naar info@koopmansdrukkerij.nl. Wij helpen u graag verder!

Formulier

Meer weten over Koopmans Drukkerij in Noord-Holland?