Full colour

Full colour

Heeft u interesse in full colour bedrukking van uw promotie- en communicatiematerialen? Dan is Koopmans’ drukkerij uit Zwaag u graag van dienst. De eigenschappen van full colour drukken maken deze techniek uitermate geschikt voor het drukken van onder meer flyers, folders en magazines. Bent u benieuwd naar het full colour drukwerk dat we voor u kunnen realiseren? We vertellen u er graag meer over!

Benieuwd waar wij trots op zijn? Bekijk hier onze projecten!

Uw drukwerk realiseren met full colour bedrukking

Heeft u een ontwerp voor ogen voor uw flyers, folders, magazines of andere promotie- en communicatiematerialen waarin meer dan vier kleuren verwerkt zijn? Dan kiest u het best voor drukken met full colour. Hierbij wordt het ontwerp met behulp van CMYK-kleuren gerealiseerd. Bij full colour drukwerk heeft u dus veel kleurvrijheid, want alle kleuren uit het kleurenspectrum zijn mogelijk. Daarom is full colour de ideale methode wanneer u kleurrijk drukwerk zoals folders wilt laten realiseren. Het enige waar u rekening mee dient te houden, is dat er bij full colour bedrukking minimale kleurverschillen kunnen optreden tussen diverse soorten drukwerk. Indien dit niet mag, omdat u bijvoorbeeld uw bedrijfslogo wilt laten drukken op verschillende producten, kiest u het best voor PMS-bedrukking. Ook dit voeren wij in onze drukkerij in Zwaag, Noord-Holland, graag voor u uit.

Neem contact met ons op voor advies op maat

Kiest u voor drukken met full colour of gaat u toch voor zwart-wit of PMS-bedrukking? De keuze is uiteraard geheel aan u. Weet u zelf niet of drukken met full colour geschikt is voor het drukwerk dat u voor ogen heeft? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 0229 248500 of te e-mailen naar info@koopmansdrukkerij.nl. Wij voorzien u graag van advies op maat, zodat we een eindresultaat realiseren dat volledig aan uw wensen en verwachtingen voldoet. 

Formulier

Meer weten over Koopmans Drukkerij in Noord-Holland?