Full colour

Full colour

Heeft u interesse in full colour drukwerk van uw promotie- of andere communicatiematerialen? Dan is Koopmans’ drukkerij uit Zwaag u graag van dienst. De eigenschappen van full colour drukken maken deze techniek uitermate geschikt voor het drukken van onder meer flyers, folders en magazines en veel meer. Bent u benieuwd naar het drukwerk dat we voor u kunnen realiseren? We vertellen u er graag meer over!

Benieuwd waar wij trots op zijn? Bekijk hier onze projecten!

Uw drukwerk met full colour bedrukking realiseren

Heeft u een ontwerp voor ogen voor uw flyers, folders, magazines of andere promotie- en communicatiematerialen waarin meer dan vier kleuren verwerkt zijn? Dan kiest u het best voor drukken met full colour. Hierbij wordt het ontwerp met behulp van CMYK-kleuren gerealiseerd. Bij full colour drukwerk heeft u dus veel kleurvrijheid, want alle kleuren uit het kleurenspectrum zijn mogelijk. Daarom is full colour de ideale methode wanneer u folders wilt laten drukken. Het enige waar u rekening mee dient te houden, is dat er bij full colour bedrukking minimale kleurverschillen kunnen optreden tussen diverse soorten drukwerk. Als dit niet gewenst is, omdat u bijvoorbeeld uw bedrijfslogo wilt laten drukken op verschillende producten, kiest u het best voor PMS-bedrukking. Ook dit voeren wij in onze drukkerij in Zwaag graag voor u uit.

Neem contact met ons op voor drukwerk en advies op maat

Kiest u voor drukken met full colour of gaat u toch voor zwart-wit of PMS-drukwerk? De keuze is uiteraard geheel aan u. Indien gewenst, voorzien wij u van advies op maat. Op deze manier bent u er zeker van dat u altijd de juiste keuze maakt voor al uw drukwerk. Heeft u uw keuze gemaakt? Dan gaan wij aan de slag om het beste eindresultaat te realiseren dat volledig aan uw wensen en verwachtingen voldoet. Neem contact met ons op door te bellen naar 0229 248500 of te mailen naar info@koopmansdrukkerij.nl

Formulier

Meer weten over Koopmans Drukkerij in Noord-Holland?